Σωτήρες - Live at the Library


Μετά την επιτυχία των πρώτων δύο επεισοδίων με τους J.Kriste, Master of Disguise (2014) και Amalgmation Choir (2016), το τρίτο επεισόδιο της σειράς Live at the Library παρουσιάζει το καινούριο σχήμα Σωτήρες σε μια ζωντανή ηχογράφηση, για ακόμα μια φορά, στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη.

 

Το επεισόδιο περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια, τα τρία παρμένα από τον ομότιτλο, πρώτο, δίσκο τους (Κοστίζει, Τελώνια, Λυπημένη Νύφη), ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο με τη Λουβάνα Δίσκοι, και ένα καινούριο κομμάτι (“Πατημασιές”) το οποίο έχει ακουστεί μέχρι τώρα μόνο στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Ο δίσκος έχει παρουσιαστεί ζωντανά σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει αναδειχτεί μέσα στους καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2016 από διάφορα διαδικτυακά περιοδικά.

 

Το σχήμα αποτελείται από τους: Φώτη Σιώτα (βιολί, φωνή), Κώστα Παντέλη (ηλεκτρική κιθάρα), Λευτέρη Μουμτζή (μπάσο, φωνητικά) και Βασίλη Μπαχαρίδη (τύμπανα).

 

Τη ζωντανή ηχογράφηση και την όλη παραγωγή επιμελήθηκε ο Αντρέας Τραχωνίτης, ενώ οι μίξεις έγιναν από τον ίδιο και τη Μικαέλα Τσαγγάρη στο studio eleven63 στη Λευκωσία. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μιχάλης Καλοπαίδης και η εταιρία Zedem Media. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot Productions στην Αθήνα.

 

Τα βίντεο κυκλοφορούν στο κανάλι YouTube της Λουβάνα Δίσκοι, ενώ σύντομα αναμένεται να διατεθούν τα τραγούδια σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (iTunes, Amazon, Spotify κλπ).

Περισσότερες πληροφορίες για τους Σωτήρες και το νέο δίσκο τους εδώ.

 

Απολάυστε πιο κάτω:

 Tracklist:

1. Κοστίζει
Μουσική: Φώτης Σιώτας
Στίχοι: Φώτης Σιώτας, Λευτέρης Μουμτζής

2. Πατημασιές
Μουσική: Κώστας Παντέλης
Στίχοι: Φώτης Σιώτας

3. Tελώνια
Μουσική: Φώτης Σιώτας, Λευτέρης Μουμτζής
Στίχοι: Γιάννης Μελισσίδης

4. Λυπημένη Νύφη
Μουσική: Φώτης Σιώτας, Λευτέρης Μουμτζής
Στίχοι: Κώστας ΒραχνόςΣκηνοθεσία: Μιχάλης Καλοπαίδης (Zedem Media)
Ηχογράφηση/Μίξη: Αντρέας Τραχωνίτης και Μικαέλα Τσαγγάρη (studio eleven63)
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος (Sweetspot Productions)
Camera operators: Μιχάλης Καλοπαίδης, Κωνσταντίνος Στυλιανού, Αντρέας Χριστοφίδης, Αιμιλία Σουρμελή
Video Editing: Μιχάλης Καλοπαίδης και Έφη Μοδέστου
Makeup artist: Μαρί Μανναρίδου
Βοηθοί Παραγωγής: Zeyn Mroueh, Τίτος Αβρααμίδης και Παύλος Πολυκάρπου